Εγγραφείτε στην Mailing List της Hellamco και ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Η ΕΤΑΙΡΙΑ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ & ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ & ΠΟΙΟΤΗΤΑ
ΠΕΛΑΤΕΣ & ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Στοιχεία επικοινωνίας
Σεμινάρια - Εκθέσεις - Προσφορές
Αξιολογήστε Προϊόντα & Υπηρεσίες
Ευκαιρίες Σταδιοδρομίας
Χρήσιμες Διευθύνσεις-Links
Χρήστης: [Είσοδος]
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σεμινάρια - Εκθέσεις - Προσφορές

 

 

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ

ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΑΣ  FEI (πρώην Philips) 

 

 

 

Αθήνα, Απρίλιος 2015 - Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκαν πρόσφατα, στην Θεσσαλονίκη, στο Ηράκλειο, στην Αθήνα και στην Πάτρα, ειδικά ενημερωτικά-επιστημονικά σεμινάρια της FEI (πρώην Philips) στον τομέα της Ηλεκτρονικής Μικροσκοπίας (SEM/TEM). 

Διοργανώθηκαν από την HELLAMCO A.E., επίσημα εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο και διακινητή των Ηλεκτρονικών Μικροσκοπίων του κορυφαίου Οίκου FEI και στόχος τους ήταν η ενημέρωση στις τελευταίες εξελίξεις της τεχνικής και η διευκόλυνση της εργασίας των αντίστοιχων χειριστών.

Περίπου 250 επιστημονικά στελέχη (Φυσικοί, Χημικοί, Χημ. Μηχανικοί, Βιολόγοι, Ιατροί,  Φαρμακευτικοί, Συντηρητές Έργων Τέχνης, Επιστ. Υλικών, κλπ.), από όλη την Ελλάδα, παρακολούθησαν τα σεμινάρια, αποκομίζοντας πληθώρα ωφέλιμων πληροφοριών.

H HELLAMCO A.E., πρωτοπόρος στον κλάδο του επιστημονικού εξοπλισμού στην Ελλάδα από το 1984, εξακολουθεί να μεταφέρει  πολύτιμη τεχνογνωσία στη σύγχρονη μεθοδολογία Χημικής Ανάλυσης Ελέγχου Ποιότητας και Έρευνας, με την επίσημη συνεργασία Οίκων παγκόσμιας τεχνολογικής εμβέλειας, όπως η FEI.  Είναι, άλλωστε, όραμα και ευθύνη της HELLAMCO να μεταφέρει γνώση και εμπειρία στο επιστημονικό δυναμικό της χώρας, μέσα στο ραγδαία εξελισσόμενο περιβάλλον της σύγχρονης επιστήμης!

Με έδρα στην Αθήνα και πλήρες υποκατάστημα στην Θεσσαλονίκη στοχεύει στην άμεση, γρήγορη και επιτυχή προσφορά ολοκληρωμένων λύσεων  για τους πελάτες της σε ολόκληρο τον Ελληνικό χώρο.

Για περισσότερες πληροφορίες ή και την αποστολή των παρουσιάσεων σε ηλεκτρονική μορφή, μπορείτε να απευθυνθείτε στην:

 

                ΑΘΗΝΑ

 

Κα Θεώνη Αναγνωστοπούλου

Τηλ.:    210-6895260, εσωτ. 229

Fax:     210-6801672

Email: t.anagnostopoulou@hellamco.gr

  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 

Κο Γιάννη Μουρούτη-Πριονιστή

Τηλ.: 2310-869910

Fax:  2310-869911

Email: y.prionistis@hellamco.gr

 

  Θα χαρούμε ιδιαίτερα να σας εξυπηρετήσουμε.

 Για τη HELLAMCO A.E.,

 Χρήστος Κοντογιάννης

MBA - Δ/ντης  Marketing

 

 

 

 

 

Σε συνέχεια σχετικής ενημέρωσης που σας στείλαμε τον Ιανουάριο 2015, ευχαρίστως σας ενημερώνουμε για το τελικό και οριστικό πρόγραμμα των ενημερωτικών σεμιναρίων/workshops που διοργανώνουμε, σε συνεργασία με τον κορυφαίο κατασκευαστή Ηλεκτρονικής Μικροσκοπίας (SEM/TEM) FEI (πρώην Philips)

 

 

 

 

 

 

 

 

Οι παρουσιάσεις θα γίνουν στα Αγγλικά από εξειδικευμένα στελέχη του Οίκου FEI, ενώ θα υπάρχει δυνατότητα συζήτησης και υποβολής σχετικών ερωτήσεων από την πλευρά σας.

Σας στέλνουμε επίσης και την φόρμα για τη Δήλωση Συμμετοχής σας, στην οποία αναφέρονται επακριβώς οι χώροι που θα γίνουν τα σεμινάρια. Η συμμετοχή σας είναι χωρίς καμία επιβάρυνση αλλά, η έγκαιρη αποστολή της δήλωσης συμπληρωμένης εκ μέρους σας, μας είναι απόλυτα αναγκαία, για την καλύτερη διοργάνωση των εκδηλώσεων.

 

 

 

 

Θα παρακαλούσαμε να μας την στείλετε με fax, email ή courier έως και την Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015, το αργότερο.

 

 

 

Εννοείται ότι, την πρόσκληση μπορείτε να την διαβιβάσετε και σε οποιονδήποτε άλλο συνεργάτη ή συνάδελφό σας κρίνετε χρήσιμο.

Η παρουσία σας θα αποτελέσει ιδιαίτερη χαρά & τιμή για εμάς, ενώ παράλληλα θα μας δοθεί η ευκαιρία να συζητήσουμε οποιοδήποτε σχετικό θέμα σας ενδιαφέρει.

Για την HELLAMCO A.E.

Χρήστος Κοντογιάννης

Ιωσήφ Ρούσσος

Δ/ντης Marketing

Χημικός - Δντης Τομέα Γενικού
Εργ. Εξοπλισμού & Ανόργανης Ανάλυσης

 

 

PrintEmailBack
Hellamco Α.Ε.   Μαραθώνας 7, 15233 Χαλάνδρι, Αθήνα,   Τηλ.: 210 6895260    Fax: 210 6801672    E-Mail: info@hellamco.gr
0,125 seconds