ΔΙΕΘΝΗ ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ & ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ FEA 2023 Gold Βραβεία για την HELLAMCO στις Κατηγορίες «Excellent Science in Business Approach» και «Top Machinery Supplier»

 

Αθήνα, Μάρτιος 2023: Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την Σημαντική διάκριση για την HELLAMCO στα διεθνή βραβεία καινοτομίας, ασφάλειας τροφίμων και αριστείας του κλάδου τροφίμων και ποτών Food Experts Award’s, των FEA 2023.

Η HELLAMCO κέρδισε Gold στις κατηγορίες «Excellent Science in Business Approach» και «Top Machinery Supplier» ως αναγνώριση και επιβράβευση των προσπαθειών της.

Τα βραβεία της HELLAMCO παρέλαβαν οι Γιάννης Μουρούτης Πριονιστής-Δ/ντης Πωλήσεων & Υποστήριξης Β. Ελλάδος και Απόστολος Φραγκάλας-Τμ. Πωλήσεων Β. Ελλάδος.

Τα Food Experts’ Awards είναι διεθνή βραβεία, που διοργανώθηκαν φέτος για πρώτη φορά στην Ελλάδα από το cibum, το website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων και έχουν σαν στόχο να τιμήσουν εταιρίες και οργανισμούς για την επίτευξη στόχων συνυφασμένων με την επιστήμη των τροφίμων.

Οι εταιρείες που συμμετείχαν διαγωνίστηκαν σε 25 κατηγορίες, οι οποίες αναφέρονται σε σύγχρονα θέματα που απασχολούν την επιχείρηση τροφίμων και τον καταναλωτή όπως η καινοτομία, η κουλτούρα ασφάλειας τροφίμων, η διατροφική αξία, η ακεραιότητα, η πελατοκεντρικότητα, η αειφορία, η προστασία του περιβάλλοντος και η μείωση της σπατάλης τροφίμων.

Την τελετή παρουσίασε η Δημοσιογράφος Ελένη Τσαγκά ενώ εκτός από τις νικήτριες εταιρείες στην εκδήλωση παρέστησαν εξέχουσες προσωπικότητες του κλάδου, καθώς και πλήθος κόσμου από την 31η Detrop/HELEXPO και τους επισκέπτες της.

Η HELLAMCO Α.Ε. Επιστημονικός Εξοπλισμός έχοντας αποκομίσει τεράστια εμπειρία στα 38 χρόνια λειτουργίας της, συνεργαζόμενη με αναγνωρισμένους διεθνώς κατασκευαστές, προμηθεύει όργανα υψηλής τεχνολογίας και κατέχει κορυφαία θέση στην Ελληνική αγορά. Η εταιρεία απευθύνεται, σε κάθε τύπου εργαστηρίου, παρέχοντας ολοκληρωμένες προτάσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε πελάτη.

 

 

 

 

Newsletter

Sign up to Hellamco's Mailing List and check out our latest news.
HELLAMCO S.A. will process your personal data only for communication and updating purposes, will not distribute them on to third parties and will keep them in the database for 30 days. For more information regarding the processing of personal data and rights, please visit our relative privacy policy.