Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Υποδομές & Ανάπτυξη

Σύγχρονα Λογισμικά Υποστήριξης Πελατών  και Διασφάλισης Ποιότητας, ERP/CRM

Η εταιρεία, ακόμα και στη διάρκεια της πρόσφατης αρνητικής οικονομικής συγκυρίας, συνεχίζει αδιάκοπα να επενδύει στην βελτίωση της λειτουργίας της και της απόδοσης των εργαζομένων.  Στα πλαίσια αυτά, αντικατέστησε και έθεσε σε εφαρμογή ένα από τα πιο σύγχρονα συστήματα ERP/CRM προκειμένου να μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις μιας σύγχρονης και καλά οργανωμένης & εξοπλισμένης εταιρείας.

Χώροι Εργασίας

Οι χώροι των γραφείων Αθηνών και Θεσσαλονίκης συνολικού εμβαδού άνω των 800μ2, είναι σύγχρονοι, άνετοι και εξαιρετικά  λειτουργικοί., πληρούν όλους τους κανόνες υγιεινής & ασφάλειας σύμφωνα με τα προβλεπόμενα, έχοντας λάβει πιστοποίηση ΕΞΥΠΠ/Τεχνικού Ασφαλείας. Η οργανωμένη αποθήκη Ανταλλακτικών και Αναλωσίμων αξίζει ιδιαίτερης μνείας, ειδικά για την ευελιξία και την αποτελεσματική λειτουργία της.

Newsletter

Εγγραφείτε στην Mailing List της Hellamco και ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της.
Η HELLAMCO A.E. θα επεξεργασθεί τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο για το σκοπό της επικοινωνίας και ενημέρωσής σας, δε θα τα διαβιβάσει σε τρίτους και θα τα διατηρήσει στη βάση δεδομένων της για 30 ημέρες. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και τα δικαιώματά σας, παρακαλούμε επισκεφθείτε την Πολιτική Απορρήτου