Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Ανθρώπινο Δυναμικό/Καριέρα

Οι άνθρωποι της HELLAMCO A.E., που αποτελούν και το σημαντικότερο κεφάλαιό μας, είναι ειδικά επιλεγμένοι, με πολυετή εμπειρία, απόλυτα εναρμονισμένοι με τη φιλοσοφία μας στο σεβασμό και την εξυπηρέτηση του πελάτη.

Η εταιρεία μας, με στελεχιακό δυναμικό υψηλής στάθμης, εξελίσσει διαρκώς την οργανωτική της δομή για την βέλτιστη κάλυψη των αναγκών των πελατών μας.

Σημειωτέον ότι, πέραν των συμβούλων πώλησης, επίσης και τα στελέχη υποστήριξης είναι κατά βάση χημικοί, χημικοί μηχανικοί, τεχνολόγοι τροφίμων, κλπ., (επιπέδου PhD, MSc & BSc), ειδικά εκπαιδευμένοι στα Κέντρα Ερευνών & Εκπαίδευσης των κατασκευαστών που αντιπροσωπεύουμε, γεγονός πρωτοποριακό για τα δεδομένα της αγοράς, που πρώτοι ξεκινήσαμε από το 1991. 

Έτσι, η Τεχνική και, κυρίως, η Επιστημονική Υποστήριξη που παρέχουμε, είναι η πλέον ολοκληρωμένη στην Ελλάδα και διεθνώς αναγνωρισμένη, τόσο για την παροχή βασικής εκπαίδευσης, όσο και την πλήρη κάλυψη όλων των σύγχρονων απαιτήσεων υποστήριξης (ανάπτυξης μεθόδων, βαθμονόμησης, IQ, OQ, PV, κλπ.).

Με την αδιάκοπη συμμετοχή τους σε ειδικά Σεμινάρια και Διεθνή Επιστημονικά Συνέδρια, εξασφαλίζουμε την ενημέρωσή τους στις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις και εφαρμογές των αναλυτικών μεθόδων.  Έτσι επιτυγχάνεται το υψηλότερο δυνατό επίπεδο υπηρεσιών προς τους πελάτες μας.

Newsletter

Εγγραφείτε στην Mailing List της Hellamco και ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της.
Η HELLAMCO A.E. θα επεξεργασθεί τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο για το σκοπό της επικοινωνίας και ενημέρωσής σας, δε θα τα διαβιβάσει σε τρίτους και θα τα διατηρήσει στη βάση δεδομένων της για 30 ημέρες. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και τα δικαιώματά σας, παρακαλούμε επισκεφθείτε την Πολιτική Απορρήτου