ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ & ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Υπηρεσίες Υποστήριξης Υψηλής Ποιότητας & Διεθνούς Αναγνώρισης

“Εστιάζουμε στην επιτυχία σας μέσα από υπηρεσίες υποστήριξης υψηλής στάθμης και Διεθνούς επιπέδου."

Στόχος

Κεντρικός στόχος της εταιρείας μας είναι η άψογη εξυπηρέτηση και αδιάκοπη υποστήριξη των εργαστηρίων-πελατών μας, τόσο με την πώληση-εγκατάσταση πληθώρας αναλυτικών οργάνων υψηλής τεχνολογίας, όσο και με την πλέον ολοκληρωμένη υποστήριξη καλής λειτουργίας.

Απόδειξη αυτού είναι ότι, πρώτη η εταιρεία μας, επενδύει από το 1991, πέραν της συνήθους Τεχνικής Υποστήριξης (Service) και στην πλήρη Επιστημονική Υποστήριξη Εφαρμογών (Scientific Applications Support).

Εκπαίδευση

Οι ειδικά εκπαιδευμένοι & έμπειροι Χημικοί και Χημικοί Μηχανικοί καλύπτουν αποτελεσματικά οποιαδήποτε ανάγκη. Η εκπαίδευσή τους κατοχυρώνεται με επίσημα πτυχία κατάρτισης, μετά από εκατοντάδες ώρες παρακολούθησης σχετικών σεμιναρίων, στα επίσημα Κέντρα Εκπαίδευσης & Εφαρμογών των κατασκευαστών οίκων που αντιπροσωπεύουμε υπεύθυνα στην Ελλάδα. Η εμπειρία τους έχει αποκτηθεί από τις πολυάριθμες εγκαταστάσεις, εκπαιδεύσεις, διακριβώσεις, κλπ., που έχουν φέρει εις πέρας, τόσο σε ολόκληρη την χώρα, όσο και εκτός Ελλάδας. Η εκπαίδευση των στελεχών υποστήριξης είναι σημαντική και αποτελεί την μεγαλύτερη συνεχιζόμενη επένδυση της εταιρείας μας, συγκριτικά με οποιαδήποτε άλλη εταιρεία του κλάδου.

Συμβόλαια Συντήρησης

Δίνουμε πρωτεύουσα σημασία στην ομαλή & οικονομική λειτουργία και συντήρηση των επιστημονικών οργάνων που διαθέτουμε, ώστε να βρίσκονται σε άριστη λειτουργική κατάσταση.  Έχουμε διαμορφώσει μία σειρά ευέλικτων Συμβολαίων Συντήρησης (Service Contracts), ανάλογα με τις ανάγκες κάθε εργαστηρίου – πελάτη. Τέλος, μπορούμε να διαμορφώσουμε οποιαδήποτε άλλη μορφή Συμβολαίου καλύπτει καλύτερα τις απαιτήσεις σας.

Πιστοποιήσεις

Η εταιρεία μας έχει πιστοποιηθεί σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001:2015, Υπ. Αποφ. 1348/04 και ISO 13485:2016. Ειδικά για τους ζυγούς, η εταιρεία μας διαθέτει επίσης Διαπιστευμένο Εργαστήριο Μετρολογίας, με πιστοποιητικό ISO 17025:2005 και έχει μεγάλη εξειδίκευση διαθέτοντας και πιστοποίηση για 2nd Stage Verification από Ελβετικό Οίκο, σύμφωνα με το σύστημα ποιότητας του κορυφαίου οίκου Mettler-Toledo.

Newsletter

Εγγραφείτε στην Mailing List της Hellamco και ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της.
Η HELLAMCO A.E. θα επεξεργασθεί τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο για το σκοπό της επικοινωνίας και ενημέρωσής σας, δε θα τα διαβιβάσει σε τρίτους και θα τα διατηρήσει στη βάση δεδομένων της για 30 ημέρες. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και τα δικαιώματά σας, παρακαλούμε επισκεφθείτε την Πολιτική Απορρήτου