Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Μεγάλα Έργα & Διεθνής Αναγνώριση

Μεγάλα Έργα

Η ανάληψη και επιτυχημένη ολοκλήρωση μεγάλων & ειδικών έργων Επιστημονικού Εξοπλισμού, αποτελούν βασικό παράγοντα για την αναγνώριση της εταιρείας μας.

Αναφέρουμε ενδεικτικά τα έργα που έχουμε ολοκληρώσει στα εργαστήρια:

  • Ερευνών DNA της Ελληνικής Αστυνομίας (1995)
  • Ερευνητικού Κέντρου «ΓΑΙΑ», στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ (1999)
  • Ελέγχου Doping των Ολυμπιακών Αγώνων «ΑΘΗΝΑ 2004» (2003/2004)
  • Τεχνολογικού Πάρκου Λαυρίου/Ε.Μ.Π. (2006)
  • Κεντρικά & περιφερειακά Εργ/ρια Ελέγχου Ρύπανσης/Γ.Χ.Κ. (2007)
  • Ελέγχου Ποιότητας Ελαιόλαδου/ΕΘ.Ι.ΑΓ.Ε. (2008)
  • Όργανα υψηλής στάθμης και αξίας στα κυριότερα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας, χρηματοδοτουμένων από το ΕΣΠΑ (2013 & 2015)

 

Διεθνής Αναγνώριση & Παρουσία

Η εξαιρετικά επιτυχημένη λειτουργία του Εργ/ριου Ελέγχου Doping του Ο.Α.Κ.Α., κατά τους Ολυμπιακούς Αγώνες ΑΘΗΝΑ 2004, το έφερε στην πρώτη θέση σε παγκόσμιο επίπεδο, με σημαντικά αρτιότερη λειτουργία, συγκριτικά με όλες τις προηγούμενες Ολυμπιάδες (Σίδνεϋ, Βαρκελώνης & Ατλάντας). Η Hellamco, ως αποκλειστική προμηθεύτρια και υπεύθυνη της άψογης λειτουργίας 35 τουλάχιστον, παλαιών και νέων χρωματογράφων – φασματογράφων μάζας, επί 24ώρου βάσεως, προσεκλήθη τον Ιούλιο του 2005 ως σύμβουλος της αντίστοιχης οργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου 2008. H Hellamco νιώθει υπερήφανη που στέκεται αντάξια των απαιτήσεων τόσο σημαντικών έργων, που έχουν ολοκληρωθεί επιτυχώς, αποκλειστικά από το επιστημονικό επιτελείο της.

Ακόμα, η παροχή υπηρεσιών υποστήριξης υψηλής στάθμης αναγνωρίζεται και από την ανάληψη σημαντικών έργων-συμβολαίων υποστήριξης, εκτός Ελλάδος (Αυστρία, Αλβανία, Αρμενία, Νορβηγία, κ.α.). Ενδεικτικά, παρείχαμε εξειδικευμένες εργασίες εγκατάστασης, διακρίβωσης κλπ. σε 300 υγρούς και αερίους χρωματογράφους (HPLC & GC) όλων των τύπων διάστημα 7 μηνών στην Αυστρία (Santoz,2014). Επίσης, ολοκληρώσαμε επιτυχώς ειδική εκπαίδευση στην χρήση χρωματογραφίας στην ανάλυση πετρελαιοειδών σε χημικούς, του κρατικού εργαστήριου Βαγδάτης (Αθήνα,2010).

Newsletter

Εγγραφείτε στην Mailing List της Hellamco και ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της.
Η HELLAMCO A.E. θα επεξεργασθεί τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο για το σκοπό της επικοινωνίας και ενημέρωσής σας, δε θα τα διαβιβάσει σε τρίτους και θα τα διατηρήσει στη βάση δεδομένων της για 30 ημέρες. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και τα δικαιώματά σας, παρακαλούμε επισκεφθείτε την Πολιτική Απορρήτου