ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αντικατάσταση Συστημάτων WATERS HPLC Alliance IEEE

Ως επίσημοι αντιπρόσωποι του Οίκου WATERS για την Ελλάδα, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για το ακόλουθο θέμα, σημαντικό για την ομαλή λειτουργία των εργαστηρίων σας.

Αφορά την ανάγκη αντικατάστασης των παλαιότερων συστημάτων HPLC Alliance IEEE (λευκά συστήματα), που διαθέτετε και χρησιμοποιείτε, με νέα συστήματα HPLC WATERS σύγχρονης γενιάς.

Τα Alliance IEEE διατίθενται στην αγορά πάνω από 25 χρόνια ενώ η παραγωγή τους έχει ολοκληρωθεί εδώ και 10-12 χρόνια.  Το σημαντικό είναι ότι, η εγγυημένη διάθεση των τυχόν απαιτούμενων ανταλλακτικών, κυρίως αυτών που αφορούν την επικοινωνία-μεταφορά δεδομένων & εντολών μεταξύ του βασικού οργάνου και του υπολογιστή-PC (π.χ. IEEE-488 connections, busLAC/E™ cards), ισχύει μόνο μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2022.  Από την 1η Ιανουαρίου 2023 δεν είναι δυνατή η παραπάνω δέσμευση του Οίκου για προφανείς λόγους (αλλαγή τεχνολογίας, αδυναμία παροχής τους από τους αντίστοιχους εξειδικευμένους υπό-κατασκευαστές ηλεκτρονικών & μηχανικών μερών, κλπ.).

Το παραπάνω αναπόφευκτο γεγονός, σε συνδυασμό με την αναμενόμενη σημαντική αύξηση τιμών από 1/01/2023, λόγω των γνωστών προβλημάτων του διεθνούς υπερ-πληθωρισμού, που μπορεί να φτάσει το 8-10%, κάνουν επιτακτική την ανάγκη άμεσης συμφωνίας αντικατάστασης των παλαιών WATERS Alliance IEEE.

Είμαστε στη διάθεσή σας ώστε σε συνεργασία με την Τεχνική Υποστήριξη της εταιρείας μας, να δρομολογήσουμε έγκαιρα μαζί σας, την πλέον συμφέρουσα για εσάς λύση, ακόμα και με πολιτική αντικατάστασης (Trade-in).

Μεταξύ των άλλων επίσης, θα μπορούσε να συμφωνηθεί από τώρα η παράδοση των νέων συστημάτων HPLC είτε άμεσα, είτε σταδιακά/τμηματικά εντός του 2023, με τις τρέχουσες τιμές του 2022.

Σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για το σημαντικό αυτό θέμα.

Με εκτίμηση,
Μιχάλης Κοντογιάννης
Δ/νων Σύμβουλος

Newsletter

Εγγραφείτε στην Mailing List της Hellamco και ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της.
Η HELLAMCO A.E. θα επεξεργασθεί τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο για το σκοπό της επικοινωνίας και ενημέρωσής σας, δε θα τα διαβιβάσει σε τρίτους και θα τα διατηρήσει στη βάση δεδομένων της για 30 ημέρες. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και τα δικαιώματά σας, παρακαλούμε επισκεφθείτε την Πολιτική Απορρήτου